18 kesäkuuta, 2017

Sunnuntain sateet

Piti siivota, saas ny nähdä viittiikö kun on niin kostean painava keli eli sää, taitaa sadella kohtapuoliin. Tiedoitteessa veikkasivat jotta alkaa ukkostaa, nice. Kunnon Jytinä&Salama -sää on oikein kivaa. Siis kun katselee sitä sisältä=).

Taas etsitään yhtä ainoaa kulttuuripersoonaa, aiemmin yhtä ainoaa suomalaista. Sitä suurinta. Taisin äänestää voittajaa elikkäs Mannerheimia, mikähän mahtaa olla lopputulos tuossa viidenkymmenen vuoden päästä kun se Suuri Suomalainen Sotapäällikkö on vain historian alaviite? Jonkun pelinkeksijä luultavasti, tai sit sen pelin joku vihainen lintu. Hankalaahan  näissä on se et just yksi yli muiden, tässä kultturilistassakin monia ihan ylivetoihmisiä, taiteilijoita vailla vertaa.

Sankaruus, tuo outo viitta ihmisen harteilla.

Noh, äänestin kuitenkin Sibeliusta, on nääs säveltänyt yhden kautta aikain parhaimman hevibiisin eli Finlandian!!

Äänestää voi täältä kulttuurigaala

Olen intoutunut kuvailemaan kaunista kotikaupunkiani. Puhelimen kameralla saa riittävän hyviä kuvia ja ilokseni olen huomannut täällä olevan paljon kivoja yksityiskohtia joita kuvata ja hehkuttaa, tässä yksi kerrostalon seinä keskustasta:Mnjaa, ei sada vielä, pitäisköhän työntää kuono ulos ja jolkotella nivelet joustaviksi, vielä kun ehtii kastumatta. En ole sokerista ja varjokin on mut sateella silti mieluummin sisätiloissa.

Kesää,


Sus'

p.s. Visiittilistaan lisätty Paskat kirppislöydöt -blogi, oikein viihdyttävä;DD

4 kommenttia:

 1. Aina, kun luen ihmisten kaupunkikuvailuja, ajattelen, että pitäisi minunkin ruveta tekemään niitä kulttuurikävelyjä, joita olen suunnitellut vuosia. Sitten päätän, että jonain päivänä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen näistä innostunut sen myötä kun alkoivat kehittää maisemaa, ei ollut parikyt vuotta sitten paljon raportoitavaa...

   Poista
 2. Kävin just FB:ssä katsomassa Kannelmäen Palvelutalon seinään maalattua muraalia (en tiedä mistä osoitteesta sen netistä löytäisi, mutta joku näppärä sen varmaan löytää :D) - se oli tosi upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä piristävät kummasti katukuvaa nämä muraalit(jännä sana=)

   Poista

Kommetit kuitataan aina.