08 kesäkuuta, 2017

Kävelykatu osa2

Ou Jee!! Jo  vain on bloggarilla uusi näppis ja pääsee purkamaan patoutunutta kirjoitustarvettaan=) Tosin tämä päivitys enemmän kuvallinen, on nimittäin ilmaantunut kävelykadulle hauskanihania sekä oikein viihdyttäviä yksityiskohtia:


Kulje missä haluat!!!! Vapauttava lause tässä kieltojen luvatussa maassa!Siinäpä nuorisolaisille rikottavaa, ruskeaa rautaa nuo laatikot;DD


Hassuja keltaisia elukoita, mikähän laji=)


Rakastuneille..


..ja rakkautta etsiville.


Rakkausteema jatkuu!!


Kehystetty pylväs :DLinnunkoteja unohtamatta.


Tässä teille Jyväskylän keskusta eli Kauppakadun ja Asemakadun risteys. Tähän on hyvä sopia treffit eli nähdään Kompassilla.Eilen tuli oikein hiki kun hiihti ilman takkia kaverille ja takaisin, mittari näytti jossain 24 varjossa eli josko nuo toukoiset kylmyydet on hetkeksi unhoitettu, kiitos oi säiden herra ja hidalgo!! Vai onko se joku rouva??

Naattikaa ennen ko laakaisette,

Sus'


p.s. Tämä hieman riisuttu malli venhosta kadun laineilla meinasi unohtua:
8 kommenttia:

 1. Terve. No jo on teitillä komia kävelykatu siellä. Jotenkin näyttää siltä että virkistää kansan mieltä, eikä luulisi nuortenkaan heti noita säpäleiksi laittavan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, oikein virkistävä vaikutus. Hankalaa pistää palasiksi, tuokin veneenrunko on rautaa ja kivien päällä, sitä saa edes liikkumaan ;DD

   Poista
 2. Teillähän oikein panostetaan tuohon kävelykatuun. Viimeksi kun jollain meidän kävelykadulla kävin, oli aika ankea paikka. Tosin siitä on aikaa. En erityisemmin viihdy tuolla keskustassa. Kesällä se on kyllä kiva. Nyt lienee kesä joten pitäisköhän käväistä.

  VastaaPoista
 3. Ei ku teretulemast jiikooällään, ja naati ko tulet?=)

  VastaaPoista
 4. Onpa hauskoja juttuja keksitty ja toteutettu! Nyt kaikki Rakkautta etsivät penkille istumaan. Yleensä suosittelen menemään jonnekin itselle vieraaseen paikaan kaveria etsimään, kuten kalastus-tai rautakauppa. Nyt on kiva vaihtoehto tarjolla. Miehille suosittelen aina lankakaupaa...tai seurakunnan tapahtumaa, niissä riittä kivoja vapaita naisia.

  VastaaPoista
 5. Tiadan kokeilla tuota lankapuotia;D hauska idea...

  VastaaPoista
 6. Mukavia juttuja siellä! Voisiko nuo keltaiset elukat olla todella Aarnion...vai ovatko feikkejä...muovisia teki Aarnio mutta jos ovat betonista (sementistä, menen sekaisin noissa laaduissa), niin kivoja ovat joka tapauksessa. Nykyään on kivoja vaaleanpun betoniporsaitakin. Siis ei mitään sementtiä vaan betoniahan ne sitten ovat.

  VastaaPoista
 7. Beonisia ovat, istuskelin eilen toisen päällä, mukava oli istuskella.

  VastaaPoista

Kommetit kuitataan aina.